Κυριακή Σταυροπροσκυνήσεως στη Βέροια: Χειροτονία πρεσβυτέρου και μνημόσυνο στην ευεργέτιδα Ε. Μαλακούση - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Κυριακή Σταυροπροσκυνήσεως στη Βέροια: Χειροτονία πρεσβυτέρου και μνημόσυνο στην ευεργέτιδα Ε. Μαλακούση


Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως το πρωί τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Γκοροντνύτσκι κ. Αλέξανδρο από την Εκκλησία της Ουκρανίας και Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. 

Κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας ο κ. Παντελεήμων τέλεσε εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου π. Βασιλείου Παπαϊωάννου, εγγάμου και πατέρα δύο παιδιών, ενώ στο τέλος τελέστηκε το μνημόσυνο της αειμνήστου ευεργέτιδος του Ιερού Ναού Ευδοξίας Μαλακούση.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης τελέστηκε ο εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτου Γκοροντνύτσκι κ. Αλεξάνδρου. Στο τέλος του εσπερινού ομίλησε ο Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης με θέμα: «Η σημασία του Σταυρού στην ζωή μας».
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.