Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κολύμβησης του Β΄Τριμήνου για σχολεία της Ημαθίας


Την Παρασκευή 16 Μαρτίου τελείωσαν τα μαθήματα κολύμβησης, μαθητών/τριών Γ' Δημοτικού, για το Β' τρίμηνο, που υλοποιεί η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τρίμηνο αυτό συμμετείχαν 7 σχολεία με 120 μαθητές από τη Βέροια και την περιοχή της, ενώ από την περιοχή της Νάουσας έλαβαν μέρος 4 σχολεία με 70 μαθητές. 

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν στο τέλος του τελευταίου μαθήματος αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Στην απονομή που έγινε την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας  για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Πολυπλατάνου και Στενημάχου παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Μαυρίδου Αναστασία, ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Δάγγας Στέλιος, οι Διευθυντές των σχολείων, εκπαιδευτικοί  και πολλοί γονείς. Ο αντιδήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε πως πάντα ο Δήμος θα επιβραβεύει τέτοιες προσπάθειες παραχωρώντας το Κολυμβητήριο δωρεάν, ενώ η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας ανέφερε πως φτάσαμε σ αυτό το αποτέλεσμα μετά από σκληρή και μεθοδική δουλειά.

Τέλος, ο Συντονιστής Κολύμβησης Ημαθίας κ. Ασημάκης Δημόπουλος παίρνοντας το λόγο είπε, πως για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν όλα τα Σχολεία της Περιφέρειας Νάουσας.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν και για το Γ' τρίμηνο τόσο στη Βέροια με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου όσο και στη Νάουσα με τη συμμετοχή παιδιών της Δ' Δημοτικού.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο