Πατριδοκαπηλία και εθνικολαϊκισμός για ψηφοθηρικούς λόγους στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Πεδίο δόξης λαμπρόν για κάθε είδους πατριδοκαπηλία και εθνικολαϊκισμό φαίνεται πως θεωρούν το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και ευκαίρως (ενίοτε και με την... ποντιακή έννοια) φέρνουν προς ψήφιση διάφορα ψηφίσματα που αφορούν εθνικά θέματα ή θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, με το πρόσχημα ότι... ενδιαφέρουν τους δημότες.

Από την άλλη, για να μην "κακοχαρακτηριστούν" οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις, πολλοί μπαίνουν στο... τρυπάκι και συμφωνούν να εκδώσουν ψηφίσματα, αλλά που θα έχουν συντάξει οι ίδιοι...

Προφανώς και οι κάτοικοι της Βέροιας ενδιαφέρονται για το τι γίνεται εκτός των... τειχών της πόλης, προφανώς είναι πολλοί που έχουν τις ευαισθησίες τους, ωστόσο φανταζόμαστε πως όταν ψήφιζαν για δημοτικούς άρχοντες δεν είχαν στο μυαλό τους ότι ψηφίσουν... διπλωμάτες ή υπουργούς εξωτερικών, για να ασχολούνται με... υψηλά θέματα και να μην καταθέτουν καμία ουσιαστική πρόταση για τα... ποταπά και... γήινα δημοτικά πράγματα.

Θα ήταν προτιμότερο εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο να ασχοληθούν ουσιαστικά με τα του Δήμου και τα της κεντρικής πολιτικής σκηνής να τα αφήσουν σε αυτούς που επιλέξαμε για το ελληνικό κοινοβούλιο. Διότι, πέρα από αποτυχημένη ψηφοθηρία, είναι και ασέβεια προς τους Δημότες η κατάσταση αυτή, θεωρώντας κάποιοι πως οι ψηφοφόροι είναι τόσο ανόητοι που θα "τσιμπήσουν" από τέτοια κακοστημένα σόου. 

Αρκετά, δεν είναι όλα τα θέματα κατάλληλα για να τα... εκπορνεύουμε προς άγραν ψήφων. Εκτός και αν η πολλή συναναστροφή με άτομα της Χ.Α. στο παρελθόν (για το παρόν δεν γνωρίζουμε) άφησε... κουσούρια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο