Τα 500 φύλλα γιόρτασε η εφημερίδα της Ημαθίας "Η Άλλη Άποψη"


Την συμπλήρωση 500 φύλλων γιόρτασε η εβδομαδιαία εφημερίδα "Η Άλλη Άποψη" στο καφέ Foyer, στο ισόγειο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δ. Βέροιας, το απόγευμα της Παρασκευής (30/3/2018).


Ο εκδότης της εφημερίδας Αλέκος Χατζηκώστας ευχαρίστησε το κοινό, και δια αυτού όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας, για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε συνοπτικά στην πορεία της εφημερίδας μέσα στα χρόνια που πέρασαν και υποσχέθηκε να γιορτάσει μαζί τους και τα 1000 φύλλα! 


Η βραδιά έκλεισε με τραγούδι στο πιάνο, ενώ συνοδεύτηκε από κεράσματα, κρασί και τσίπουρο παραγωγής της οικογένειας Χατζηκώστα!


Μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Βέροιας, εκπρόσωποι παραγωγικών, συλλογικών, εκπαιδευτικών και πολιτικών φορέων, συνάδελφοι δημοσιογράφοι κ.α.


Το InVeria.gr εύχεται στην εφημερίδα "Η Άλλη Άποψη" να φτάσει και να ξεπεράσει τα 1000 φύλλα, καθώς κάθε φωνή προσφέρει τα μέγιστα στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στην ελευθεροτυπία, που τόσο ευάλωτη είναι στις μέρες μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο