Τι είπε ο Αντώνης Μαρκούλης για τις μηνύσεις αιρετών του Δ. Βέροιας προς πολίτες και γιατί αναφέρθηκε ειδικά στον Γ.Γ. του Δήμου


Συνεχίζει αμείωτο το... πρέσινγκ του Αντώνη Μαρκούλη προς την διοικούσα παράταξη του Δήμου Βέροιας και μάλιστα με νέο ύφος, πιο μειλίχιο και πιο αποτελεσματικό, σε σχέση με τον πιο... φασαριόζικο του πρώτου καιρού.

Για παράδειγμα, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Δευτέρας (26/3) θα μείνει η φράση "στο τέλος της πενταετίας φροντίστε να ενημερώσετε για το πόσα έργα κάνατε και όχι για το πόσες μηνύσεις", αναφερόμενος στο μπαράζ μηνύσεων από αιρετούς (αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους) σε πολίτες (θα έπρεπε να τονίσει βεβαίως πως οι μηνύσεις αφορούν κυρίως δημοσιογράφους).

Μάλιστα, ο κ. Μαρκούλης έκανε λόγο και για χαμένες εργατοώρες από αυτές τις διαδικασίες, αναφερόμενος στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Τσιλογιάννη και άλλους, που μπαίνουν ως μάρτυρες κατηγορίας στις δίκες κατά πολιτών. 

Ο διορισμένος Γενικός Γραμματέας του Δ. Βέροιας Κώστας Τσιλογιάννης

Σημειώνουμε ότι κ. Τσιλογιάννης έχει ιδιαίτερη... εμπειρία ως μάρτυρας κατηγορίας, καθώς έχει προταθεί (αν έχει και αυτοπροταθεί δεν το ξέρουμε) σε δίκες τουλάχιστον τριών διαφορετικών προσώπων (οι δύο είναι δημοσιογράφοι), σε περισσότερες της μίας υπόθεσης. Βεβαίως, κατά τα άλλα είναι καλός κύριος και πολύ... επάξια βρίσκεται στη θέση διορίστηκε, αφού ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης κατάλαβε το λάθος που έκανε όταν τον άφησε τα δύο πρώτα χρόνια εκτός της δοτής θέσης του, στεναχωρώντας μάλιστα την προκάτοχό του Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Εδώ και ένα χρόνο και πάλι "κοσμεί" την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και μπορεί να προσφέρει τις... υπηρεσίες του όπου χρειαστεί και όπου του ζητηθεί (ακόμα και εκτός του Δημαρχιακού Μεγάρου, βλέπε δικαστικές αίθουσες), ενώ διατηρεί βεβαίως πάντα την θέση που είχε στην διαχειριστική επιτροπή της δωρεάς των αδελφών Κούσιου...

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο