Εγκαινιάστηκαν οι νέες δομές της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" σε Βέροια και Βεργίνα (φώτο)


Δύο νέες δομές, σε Βέροια και Βεργίνα, εγκαινίασε η "Πρωτοβουλία για το Παιδί", το μεσημέρι του Σαββάτου (28/4), το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και στήριξης οικογένειας της Βέροιας (ΚΗΦ) και τη νέα πτέρυγα Αθανασίου Λασκαρίδη – Εύης Λαζού στο "Σπίτι της Βεργίνας".


Τα εγκαίνια στη δομή της Βέροιας έγιναν με την παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Β. Ελλάδος Αστ/κος Δ/ντης Διονύσης Κούγκας, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας και της Π.Υ. Βέροιας, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εθελοντές, χορηγοί και πολίτες. 


Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο Αρχιμ. Μητροφάνης Τουτζιαράκης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Βεροίας. 


Για το έργο της "Πρωτοβουλίας" μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τέλης Σιδηρόπουλος, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Βέροιας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, οι τρεις βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και η αν. Υπουργός Θεανώ Φωτίου.


Στη συνέχεια, δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους χορηγούς και ευεργέτες του Φορέα και, αντί για κόψιμο της κορδέλας, γράφτηκαν μηνύματα στην κορδέλα των εγκαινίων. 


Η εκδήλωση συνεχίστηκε στη Βεργίνα, όπου εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα Αθανασίου Λασκαρίδη – Εύης Λαζού, ενώ ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν όλων των παρισταμένων στον όμορφο προαύλιο χώρο που δημιουργήθηκε μεταξύ της παλαιάς και της νέας δομής. 












































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο