Οδικός "Γολγοθάς" στη Βέροια (φώτο)


Μεγάλη Δευτέρα εκκλησιαστικώς, αλλά και Μ. Δευτέρα οδικώς σήμερα (2/4) η Βέροια, καθώς πέρα από την αυξημένη κίνηση, τα απρόοπτα ήρθαν και έκαναν την κυκλοφορία στους δρόμους... Γολγοθά! 

Το πιο "χοντρό" περιστατικό ήταν στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, όταν μια νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες (με συρόμενη καρότσα μάλιστα) φορτωμένη με αυτοκίνητα μπήκε στο κέντρο της πόλης και έγινε ο κακός χαμός. Επιστρατεύτηκε αστυνομία, απομακρύνθηκαν αμάξια και σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές, ώσπου να καταφέρουν να την ξεμπλοκάρουν. 


Ένα άλλο περιστατικό, συνηθισμένο κάθε αρχές του μήνα, σημειώθηκε στην οδό Ε. Βαρλάμη (πρώην Τρύφωνος), απέναντι από την Μητρόπολη. Μερικοί οδηγοί ξεχασμένοι στην μία πλευρά του δρόμου και κάποιοι άλλοι "νομιμόφρονες", που που πήγαν και πάρκαραν, νομίμως αλλά χωρίς να σκεφτούν, στην κανονική πλευρά, με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία... 

Και να φανταστείτε, είμαστε ακόμα στην αρχή της Μ. Εβδομάδας... Πάντως, επειδή Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία έχουν βάλει στόχο να μην μείνει η πόλη στο έλεος των ασυνείδητων, φροντίστε να είστε νόμιμοι και συνετοί, καθότι τα πρόστιμα αναμένεται να πέσουν βροχή για τους ασυνείδητους!  





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο