Σύμβαση για διάνοιξη οδών στο Μακροχώρι υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας - Συνάντηση με νέο διοικητή 1ης Μεραρχίας


Σύμβαση έργου με τίτλο «Διάνοιξη Οδών Απ. Παύλου (Περιοχή Επέκτασης Μακροχωρίου)», υπογράφτηκε, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, από το Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδη και τον ανάδοχο εργολάβο, Αριστείδη Σουραντάνη, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας  «ΑΦΟΙ ΣΟΥΡΑΝΤΑΝΗ Ο.Τ.Ε.». 

Οι εργασίας που προβλέπονται στη σύμβαση περιλαμβάνουν διάνοιξη και οδοστρωσία οδών στην περιοχή επέκτασης της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου. Με την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων εργασιών αναμένεται να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο του Μακροχωρίου, παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση και μετακίνηση των οχημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με το νέο Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού 



Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε, το πρωί της Μ. Δευτέρας 2 Απριλίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με το νέο Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο, Πέτρο Δεμέστιχα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υποδιοικητή της μονάδας, Ταξίαρχο, Παναγιώτη Κορδούλη.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη το νέο Διοικητή με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ενώ του ευχήθηκε ευδόκιμη υπηρεσία. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με το Δήμαρχο να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Βέροιας και την 1η Μεραρχία Πεζικού θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον από τη στιγμή που υπάρχει η κοινή βούληση προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Δεμέστιχα το λεύκωμα της πόλης προκειμένου να εξοικειωθεί με την ιστορία και τα μνημεία της περιοχής, ευχόμενος στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο