Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του final 8 του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Χάντμπολ στη Βέροια


Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της τελικής φάσης (final 8) του 38ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Χάντμπολ που πραγματοποιείται στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας, το πρωί της Τρίτης (10/4).


Στη συνέντευξη μίλησαν με σύντομες παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, εκ μέρους της ΟΧΕ ο Κώστας Βιολιτζής, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, εκ μέρους της Ένωσης Σωματείων Κ. Μακεδονίας Διονύσης Ντόβας, ο Γραμματέας του Φιλίππου Γιώργος Ξυλογιάννης, ο προπονητής του Φιλίππου Τάσος Χατζηπαρασίδης και ο παίκτης της ομάδας του Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο προπονητής του Δούκα Δημοσθένης Σαμαράς και ο παίκτης του Δούκα Παναγιώτης Κολλύρης, ο προπονητής της Πυλαίας Παναγιώτης Γούσιος και ο παίκτης Ηλίας Ελέτα, ο προπονητής του Άρη Νικαίας Γιάννης Γρηγοράκης  και ο παίκτης του Κώστας Βλάχος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή και το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, καθώς και στην γηπεδούχο ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, τους εθελοντές και τους χορηγούς, τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία του να διεξάγεται η τελική φάση στην "μητρόπολη" του Χάντμπολ και όλοι ευχήθηκαν να υπάρχουν όμορφοι αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο