Απαράδεκτες εικόνες στα σημεία γεμίσματος βυτίων για ράντισμα στη Μελίκη - Είναι θέμα δημόσιας υγείας!


Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερθήκαμε στο πρόβλημα με τα χόρτα και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον καθαρισμό τους. Ναι, εκεί τον κύριο λόγο τον έχουν οι Δήμοι και οι εργολάβοι που (όπως προβλέπεται) αναλαμβάνουν το έργο, αφού το προσωπικό (μόνιμο ή έκτακτο) δεν αρκεί ούτε για... ζήτω. 

Ένας άλλος αναγνώστης του InVeria.gr ωστόσο, μας έστειλε φωτογραφίες από μία άλλη κακή εικόνα, που εκεί όχι μόνο δεν μπορούμε να τα... ρίξουμε μόνο στους Δήμους, αλλά και στον... κακό μας τον καιρό! 

Είναι, όπως μας είπε, από δύο διαφορετικά σημεία γεμίσματος βυτίων στην ευρύτερη περιοχή της Μελίκης, όπου η διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων είναι ανύπαρκτη ή τουλάχιστον έτσι δείχνει! 

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας ώστε να συμμορφώσει όσους έχουν αυτό το κακό και επικίνδυνο συνήθειο (θεωρούμε πως δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι κακό κάνουν στον υδροφόρο ορίζοντα τα φυτοφάρμακα), αλλά πολύ φοβόμαστε πως χωρίς τσουχτερά πρόστιμα για παραδειγματισμό δεν πρόκειται να βάλουν κάποιοι μυαλό. 

Δείτε και... προβληματιστείτε (δυστυχώς, η περίπτωση της Μελίκης είναι απλά ένα παράδειγμα):







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο