Για τραγελαφικές ενέργειες και κρατικό υδροκεφαλισμό κατηγόρησε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας


Με έντονες εκφράσεις, που προφανώς απορρέουν από αγανάκτηση, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης "τα έχωσε" στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, μιλώντας για "απαράδεκτο και τραγελαφικό γεγονός" περί μη έγκρισης πρόσληψης χειριστών μηχανημάτων της Π.Ε. Ημαθίας την χειμερινή περίοδο, με την "φαιδρή δικαιολογία", όπως αναφέρει σε σχόλιο του στα social media o κ. Καλαϊτζιδης, ότι η πρόσληψη έπρεπε να γίνει την μέρα της χιονόπτωσης!

Δείτε τι έγραψε αναλυτικά ο Κώστας Καλαϊτζίδης, με αφορμή τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ημαθίας, ενόψει της θερινής περιόδου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Μαΐου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής μας Ενότητας. Για μια ακόμη χρονιά η Ημαθία, χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων με την πολιτική προστασία φορέων, αλλά και την τεράστια βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων, είναι έτοιμη, στο μέτρο που της επιτρέπει η ιδιαίτερα μεγάλη απομείωση των πόρων δασοπροστασίας από την κεντρική διοίκηση, να ανταποκριθεί στο καθήκον της.

Επεσήμανα στον, παρευρισκόμενο, διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, κ. Αλέξανδρο Αναστασίου το απαράδεκτο και τραγελαφικό γεγονός, η υπηρεσία του να απορρίπτει την πρόσληψη χειριστών μηχανημάτων της Π.Ε Ημαθίας την χειμερινό περίοδο, με την φαιδρή αιτιολογία, ότι αυτή έπρεπε να πραγματοποιηθεί την ημέρα της χιονόπτωσης! 

Απέναντι σε αυτό τον κρατικό υδροκεφαλισμό, η τοπική αυτοδιοίκηση δευτέρου και πρώτου βαθμού, σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους δήμους, την ΕΛ.ΑΣ και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, προτάσσει το φιλότιμο του προσωπικού της. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας, Γιώργο Μπαρμπαρούση και όλα τα στελέχη των τεχνικών μας υπηρεσιών και των άλλων διευθύνσεων που εμπλέκονται στον ευαίσθητο αυτό τομέα αρωγής προς τον πολίτη και τον δασικό μας πλούτο. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, με αλληλεγγύη και ευαισθησία προς το καθήκον μας. Πρώτος, άλλωστε, δίνει το παράδειγμα ο περιφερειάρχης μας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο