Βράβευση μαθητών του 5ου ΓΕΛ που διακρίθηκαν σε αθλητικούς στίβους


Τη Δευτέρα 21/5/2018 στο χώρο του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών του σχολείου οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε. 

Την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων έκανε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Μαυρίδου Αναστασία,  η οποία συνοδευόταν από τους Υπεύθυνους του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης κυρίους Καμπουρίδη Χαρίλαο και Μπλατσιώτη  Χρήστο. 

Στην εκδήλωση τους γονείς των μαθητών εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Γρηγοριάδου Αικατερίνη. Πριν τη απονομή ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκανάς Απόστολος συνεχάρη τους κυρίους Καμπουρίδη και Μπλατσιώτη για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι σχολικοί  αθλητικοί αγώνες, και παρότρυνε τους μαθητές να συνδυάζουν τα μαθήματα τους με τη σωματική άσκηση. Η κυρία Μαυρίδου ακολούθως τόνισε τα οφέλη από την  ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και τη συμβολή του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν: 


Ο μαθητής της Γ΄ τάξης Στάμος Αναστάσιος, που κατέκτησε τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες  που έγιναν στη Λαμία στα 10.000 μέτρα βάδην, ο οποίος παράλληλα έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις  σε διασυλλογικούς και βαλκανικούς αγώνες.

Ο μαθητής της Β΄ τάξης Λαζόπουλος Παναγιώτης,  που ανακηρύχθηκε 1ος στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα “Open Series” στο άθλημα του καράτε.

Η ομάδα μπάσκετ του Σχολείου, που ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ημαθίας στους Σχολικούς Αγώνες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας εξαίρει  τη συμβολή  του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Πασχούλα Κωνσταντίνου στις προσπάθειες των μαθητών μας, συγχαίρει  τους διακριθέντες μαθητές  και τους εύχεται περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από το 5ο ΓΕ. Λ. Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο