Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος


Εκτός Νέας Δημοκρατία τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος, έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ.

Ο Κωσταντίνος Μίχαλος ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της διαγραφής του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ κάνοντας λόγο για «Δούρειους Ίππους που δεν χωρούν στο κόμμα της αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται:

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος. 

Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή  Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα. 

Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"».

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είχε επικροτήσει την συμφωνία στο Eurogroup, ενώ είχε ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, κόντρα στην γραμμή της Νέας Δημοκρατίας! Επιπλέον είχε δηλώσει ότι δεν βοηθά την ανάπτυξη και την οικονομία η εκλογολογία!

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ημαθία, καθώς είναι συνεργάτης του προσφάτως εκλεγμένου προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργου Μπίκα.

(στη φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για την κοπή βασιλόπιτας, τον Φεβρουάριο του 2018)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο