ΚΔ' Παύλεια: Θεατρική παράσταση για τον Άγ. Λουκά και απονομή τιμής στον Δήμο Βέροιας


Την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ, στον Χώρο Τεχνών Βεροίας, πραγματοποιήθηκε η Θεατρική Παράσταση από το θεατρικό εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΑΤΡΟΣ: Εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου».

Το θεατρικό εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε πριν απο 22 χρόνια απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ.Παντελεήμονα στο πλαίσιο της πολυδύναμης και εμπνευσμένης ποιμαντικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες της επαρχίας μας.

Έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις ήχου και λόγου με θρησκευτικό, εθνικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Το έργο έγραψε και επιμελήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος ο οποίος παρουσίασε και την εκδήλωση. Η θεατρική παράσταση είναι σκηνοθεσία του Μοναχού Γερασίμου Μπεκέ.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου στον Δήμο Βεροίας με την ευκαιρία συμπληρώσεως 100 ετών από της ιδρύσεως του.





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο