Στις 7 μμ της Τετάρτης 6/6 το Συλλαλητήριο της Βέροιας σύμφωνα με αλλαγή της τελευταίας στιγμής


Ένα απίστευτο μπέρδεμα γίνεται σχετικά με την ώρα του συλλαλητηρίου της Βέροιας. Η απόφαση του Δήμου ήταν να γίνει στις 6μμ, καθώς στις 7 μμ ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της Μητρόπολης, δεδομένου ότι ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων επιθυμούσε να είναι κεντρικός ομιλητής.

Η απόφαση ελήφθη, σχετικές ανακοινώσεις και για την εκδήλωση της Μητρόπολης βγήκαν, ωστόσο σήμερα, μία μέρα πριν την διεξαγωγή, το πρόγραμμα άλλαξε!!! Τελικά (όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό το "τελικά") το συλλαλητήριο θα γίνει στις 7 μμ, πάντα στην πλ. Ωρολογίου, ενώ η εκδήλωση για τον Μητροπολίτη Αυγουστίνο Καντιώτη μετατίθεται κατά μία ώρα και θα γίνει στις 8 μμ, στο "Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο" (πρώην τέμενος Μενδρεσέ). 


Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας το συλλαλητήριο, λοιπόν!


Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Βέροιας σχετικά με το θέμα:

Ανακοινώνεται ότι η λαϊκή συγκέντρωση για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στην Πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια, αντί για τις 6 μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί.


Με αφορμή την συγκέντρωση, η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - κάλεσμα:

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια καλούμαστε όλοι να δώσουμε ένα βροντερό παρόν και να πούμε ένα μεγάλο «ΌΧΙ» σε κάθε προσπάθεια καπίλευσης του ονόματος της Μακεδονίας μας και στην παραχάραξη της εθνικής μας υπόστασης και ιστορίας.

Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Η διοργάνωση του Συλλαλητηρίου γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Βεροίας και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια όλη η Ημαθία καλείται να δώσει το ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν μπορεί κανείς να παίζει μ’αυτά τα εθνικά θέματα στο βωμό οικονομικοπολιτικών συμφερόντων.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Ενώνουμε τις φωνές μας για την πατρίδα μας. Ενώνουμε τις φωνές μας για την μάνα Μακεδονία μας!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο