Τελετή Βράβευσης Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας στο Δ. Βέροιας


Τελετή βράβευσης για το διαγωνισμό μαθητικής φωτογραφίας με τίτλο ''Όψεις του τόπου μου: Χθες, Σήμερα, Αύριο...'' πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/6/18) στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και την περιβαλλοντική ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου και τη φωτογραφική ομάδα Βέροιας ''Αντίθεσις''.

Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε τη θρησκεία, τον πολιτισμό, την Ιστορία, τη φύση και το περιβάλλον και σκοπός της συμμετοχής ήταν η εξοικείωση των μαθητών με τους συγκεκριμένους τομείς υπό το πρίσμα της φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα από το Μάρτιο έως τον Μάιο και συνολικά συμμετείχαν 77 φωτογραφίες, ανάμεσα τους οι πρώτες 3 κέρδιζαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μία κάρτα μνήμης και ένα usb stick αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Βασίλειος Λυκοστράτης, έδωσε έμφαση στην ''εκπαιδευτική αξία του διαγωνισμού και την εμφύτευση τουριστικής συνείδησης στους μαθητές'' και προανήγγειλε την πραγματοποίηση σεμιναρίου σχετικά με τον τοπικό τουρισμό, από την 1η και 2η Εκπαίδευση. Τα συγχαρητήρια τους για τα έργα καθώς και τις πολλές συμμετοχές απέδωσαν και οι κ. Αθανάσιος Σιακαβάρας, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 2ης Εκπαίδευσης, η κ. Λένα Δημητριάδου, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, και η κ. Αγγελική Γιαννάκη, εκπαιδευτικός.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι: 1ο Βραβείο: Ελένη Μπετίλα, 2ο Βραβείο: Δήμητρα Κοτζαερίδου, 3ο Βραβείο: Βασιλική Κουτσονίκου.    








Ρεπορτάζ - φώτο: Λευτέρης Γκουλέκας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο