Βέροια, Εύηχη Πόλη: Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Σκουλάς ταξίδεψαν το κοινό στη μουσική παράδοση της Ελλάδας


Με την συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και του Βασίλη Σκουλά, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό της Βέροιας στη μουσική παράδοση της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε η 1η μέρα των εκδηλώσεων "Βέροια, Εύηχη Πόλη".


Οι δύο μεγάλοι ερμηνευτές παρουσιάζοντας νότες και στίχους από την Κρήτη και το Αιγαίο μέχρι τη Σμύρνη και τη Μακεδονία, συνεπήραν το πολυπληθές κοινό και του χάρισαν μια βόλτα στα ηχοχρώματα της ελληνικής παράδοσης. Ο Παντελής και ο Βασίλης, με τις ζεστές τους ερμηνείες, παρέσυραν τον κόσμο σ' ένα νοσταλγικό ταξίδι δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η ορχήστρα που πλαισίωνε τους δύο τραγουδοποιούς πρόσφερε μοναδικές μελωδίες συμπληρώνοντας ιδανικά τη συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση των δύο καλλιτεχνών. 


Ο κόσμος, στο τέλος, είπε το δικό του ''ευχαριστώ'' μ' ένα δυνατό χειροκρότημα σφραγίζοντας την ειλικρινή επικοινωνία που υπήρχε πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Ρεπορτάζ - φώτο: Λευτέρης Γκιουλέκας



Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται στις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου, με τη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στην πλατεία Ωρολογίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο