Α. Καγκελίδης στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά": Ψεύδεται ασύστολα ο Ζήσης Χ. Πατσίκας...


Ότι "ψεύδεται ασύστολα" ο Ζήσης Χρ. Πατσίκας όταν λέει ότι δεν κατέληξε η δημοτική ομάδα σε απόφαση για την θέση του αντικαταστάτη επικεφαλής, μετά την παραίτηση Καραπαναγιωτίδη, ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας και πιθανά νέος επικεφαλής της παράταξής του, Αντώνης Καγκελίδης, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99.6 "Λαϊκά και Αιρετικά" και στο Νίκο Βουδούρη.

Ο Αντώνης Καγκελίδης ανέφερε ότι έγιναν πολλές συναντήσεις εδώ και μήνες και ο λόγος που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ήταν ακριβώς επειδή δόθηκε ένα χρονικό διάστημα μήπως αποφασιστεί μεταξύ των ενδιαφερομένων (Ζήση Χρ. Πατσίκα και Νίκου Τσιαμήτρου) το ποιος θα αναλάβει, ωστόσο είχε αποφασιστεί από πριν πως αν δεν βρεθεί άκρη, θα αναλάβει ο ίδιος.

Μάλιστα, ο κ. Καγκελίδης σημείωσε ότι βιάστηκε ο κ. Πατσίκας να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς θα μπορούσε μέσα από την επίσημη διαδικασία που προβλέπεται να είχε ο ίδιος εκλεγεί, αν ψηφιζόταν από την ομάδα.

Όπως φαίνεται, τα... μπερδέματα στην μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας μόλις άρχισαν και το μόνο σίγουρο είναι ότι... τρίβουν τα χέρια τους στην πλειοψηφούσα παράταξη με την εικόνα διάλυσης στην μεγαλύτερη δημοτική ομάδα της μειοψηφίας.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης (από το 21ο λεπτό):



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο