Ανακυκλώσιμες τσάντες διανεμήθηκαν στην αγορά της Βέροιας


ΔΤ από Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας: Με το σύνθημα «Ψωνίζω  Κερδίζω μια ανακυκλώσιμη τσάντα», η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, (ΕΣΕΕ), η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του  Δήμου Βέροιας και  ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση,  παροτρύνοντας τους καταναλωτές να χρησιμοποιοιούν όσο γίνεται λιγότερο την πλαστική σακούλα.

Πρόκειται για μια νέα δράση του Εμπορικού Συλλόγου που εντάσσεται στο πλαίσιο της ευαισθητοποιήσης των  εμπόρων και του αγοραστικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 13 Ιουλίου σε δυο σημεία της πόλης , στις οδούς Ιπποκράτους και Προφ. Ηλία γωνία και στην οδό Κεντρικής, από τις 19:00 έως 21:00.


Στην συγκεκριμένη δράση ουσιαστική ήταν η συμβολή και συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας, όπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπαδόπουλος  και οι υπάλληλοι του Τμήματος τοποθέτησαν στην οδό Ιπποκράτους τους χρωματιστούς κάδους ανακύκλωσης.- Παράλληλα ενημέρωναν και έδιναν στο κοινό έντυπο υλικό και τσάντες ανακύκλωσης. Στο ίδιο σημείο η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα. Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου μοίραζε δωρεάν την ανακυκλώσιμη τσάντα ,που τύπωσε η (ΕΣΕΕ) , στους καταναλωτές που έκαναν τις αγορές τους από εμπορικά καταστήματα μέλη του Συλλόγου.  

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργαζίδης ,ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Φώτης Καραβασίλης, ο Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Στάθης Βακάλης. 

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν η ΕΣΕΕ και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο