Δεν έδωσε... χρίσμα σε Βοργιαζίδη ο Γ. Μανιάτης - Δεν θέλουν αυτοί, δεν θέλει αυτός ή δεν θέλουν οι... άλλοι;


Χωρίς ειδήσεις, ούτε καν... παραπολιτικό ενδιαφέρον, ήταν η παρουσία του πρώην υπουργόυ Γιάννη Μανιάτη στην Ημαθία, όπου βρέθηκε την Τρίτη (17/7)  και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και συμμετείχε σε σύσκεψη με τοπικά στελέχη του κόμματος. 

Πέρα από όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη (δείτε το ρεπορτάζ), ο κ. Μανιάτης ρωτήθηκε για τη στάση που θα κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και αν θα παράσχει στήριξη σε υποψηφίους που στήριξε το ΠΑΣΟΚ ή άλλο κόμματα που ανήκουν στο Κίνημα Αλλαγής κατά το παρελθόν, όπως άλλωστε δήλωσε η Φώφη Γεννηματά ότι θα κάνει με την υποψηφιότητα Μπουτάρη, στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, παρόντος και του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ρωτήθηκε ευθέως αν το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει την υποψηφιότητά του!


Ο κ. Μανιάτης απέφυγε να αναφερθεί ειδικά για το Δήμο Βέροιας, λέγοντας πως θα ήταν άκομψο να γίνει οποιαδήποτε αναφορά, παρόντος μάλιστα του Δημάρχου, σημειώνοντας ωστόσο ότι το Κίνημα Αλλαγής, με τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής σε αρμόδια επιτροπή, θα εξετάσει όλες τις περιπτώσεις και θα αποφασίσει σχετικά. 

Συνεπώς, παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Βοργιαζίδης ήταν παρών και παρά το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχός του Βασίλης Παπαδόπουλος, ως μέλος της ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής, συντόνιζε τη συνέντευξη Τύπου, δεν έγινε καμία... πρόταση. 

Τώρα, αν δεν έγινε το... προξενιό για λόγους "δεοντολογικούς" (κάτι που δεν ίσχυσε για την περίπτωση Μπουτάρη) ή αν στο Κίνημα Αλλαγής βλέπουν με προβληματισμό την ύπαρξη ισχυρών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη Βοργιαζίδη ή αν, σε τελική ανάλυση, ο ίδιος ο Κώστας Βοργιαζίδης δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί κάποια στήριξη, είναι ένα θέμα που παραμένει αδιευκρίνιστο...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο