"Έφυγε" ο Φίλιππος Σουρλόπουλος - Δημοσιογράφος και ιδρυτής της εφημερίδας της Αλεξάνδρειας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ"


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο δημοσιογράφος από την Αλεξάνδρεια και εκδότης της εφημερίδας "Ο Πολίτης", Φίλιππος Σουρλόπουλος

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Φίλιππου Σουρλόπουλου μετέδωσε ο γιος του και συνεχιστής στην εκδοτική προσπάθεια του "ΠΟΛΙΤΗ", Νίκος Σουρλόπουλος, ο οποίος έγραψε:

Ένα ζεστό πρωινό του Ιουλιου, στον μπαξέ του που τόσο του άρεσε να ασχολείται, έφυγε ο πατέρας μας Φίλιππας Σουρλοπουλος. Όχι φορτωμένος με πολλά χρόνια αλλά φορτωμένος με πολλες εμπειρίες, από μια ζωή που την έζησε έντονα.

Άνθρωπος της οικογένειας εδωσε τα πάντα στην αγαπημένη του σύζυγο και μαμά μας Τασούλα, σε μας τα παιδιά του Νίκο και Αλεξη και στα τέσσερα εγγόνια που υπεραγαπουσε. Τον Φιλιππάκο, την Αναστασία, τη Μαριάνθη και το Δημητράκη.

Μάχιμος δημοσιογράφος, ιδρυτής του ΠΟΛΙΤΗ πάντα εψαχνε την αλήθεια, αντιτάχθηκε στον αυριανισμό και πάλευε για μια καλύτερη Αλεξάνδρεια.

Πατέρα, σ'αγαπάμε πολύ. Θα μας λείψεις.


***

Το InVeria.gr απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον συνάδερφο Νίκο Σουρλόπουλο για την εκδημία του πατέρα του και εύχεται στον εκλιπόντα Φίλιππο "καλό παράδεισο". 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο