Ημαθία: Συλλήψεις για κάνναβη και δικογραφία για κλοπές


Ένας 55χρονος συνελήφθη την Παρασκευή  (13 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 16,6 γραμμαρίων και 14 σπόροι κάνναβης. Επίσης διαπιστώθηκε στην αυλή του σπιτιού του να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (φώτο).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας,  συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 41χρονος, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 26,9 γραμμαρίων.

Τέλος, από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 9 Ιουλίου 2018 στην Νάουσα αφαίρεσε από κατάστημα την τσάντα του ιδιοκτήτη, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη. Τα παραπάνω κλοπιμαία, εκτός του χρηματικού ποσού, εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο