Ημαθία: Συλλήψεις νεαρών για κλοπές και 45χρονου για ναρκωτικά


Δύο νεαρά άτομα, ηλικία 20 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες Σάββατο (14 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. 

Τα δύο άτομα αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Σε άλλη περίπτωση, το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη  στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, μία 26χρονη, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε πορτοφόλι από 81χρονο, που περιείχε το  χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους. Επίσης στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31 ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Τέλος, και πάλι στην Αλεξάνδρεια, συνελήφθη ένας 45χρονος το απόγευμα του Σαββάτου (14 Ιουλίου 2018), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε χώρο δίπλα από την οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 405 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο