Κλειστή για 3 μέρες (ώρες εργασίας) η οδός Αγ. Δημητρίου στη Βέροια (3-5/7)


Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ημαθίας, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε οικόπεδο στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Καστανιάς, εντός της πόλης της Βέροιας την Τρίτη 03-07-2018, την Τετάρτη 04-07-2018 και την Πέμπτη 05-07-2018, από ώρες από 08:00 ́ έως 15:00 ́και από 17:00 έως 20:00 και για τις τρεις ημέρες, θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, όλων των οχημάτων, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Θωμαΐδου έως τη συμβολή της με την οδό Καστανιάς.

β) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στην οδό Αγίου Δημητρίου και στην οδό Καστανιάς έναντι και μπροστά αντίστοιχα του οικοπέδου, όπου θα λάβουν χώρα οι ανωτέρω εργασίες.

γ) Την άρση της μονοδρόμησης της οδού Αγίου Δημητρίου από τη συμβολή της με την οδό Θωμαΐδου έως τη συμβολή της με την οδό Καστανιάς, για όλα τα σταθμευμένα οχήματα στην οδό Αγίου Δημητρίου καθώς και για το υπ ́ αριθμ. ΜΕ 45976 σκαπτικό μηχάνημα και για τα υπ ́ αριθμ. ΗΜΚ 3189, ΗΜΗ1012 και ΗΜΙ7793 φορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν στις ανωτέρω εργασίες.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού ανωτέρω οδών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο