Με Νίκο Ζωιδάκη άνοιξαν οι εκδηλώσεις της Πατρίδας (φώτο)


Με τον δημοφιλή κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη έκαναν πρεμιέρα οι εξαήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2018.

Πριν την εμφάνιση του Νίκου Ζωιδάκη προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί του Πόντου (από το χορευτικό του "Ευστάθιου Χωραφά") και της Κρήτης (από τον Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας). 

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Καγκελίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τους χορηγούς και τους εθελοντές για την συνδρομή και την βοήθεια και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή και την κάλυψη των εκδηλώσεων. Ο κ. Καγκελίδης έκανε αναφορά και στο θέμα της "επαίσχυντης συμφωνίας" - όπως την χαρακτήρισε - για την ονομασία του κράτους των Σκοπιανών, σημειώνοντας ότι θα γίνουν πολλά συλλαλητήρια μέχρι να αλλάξει στάση η κυβέρνηση, καλώντας τους πολιτικούς να μην διανοηθούν να εγκρίνουν με τέτοια συμφωνία. 

Στο καλλιτεχνικό μέρος, ο Νίκος Ζωιδάκης για ακόμη μία φορά μάγεψε με την λύρα του και ξεσήκωσε τον κόσμο, που γλέντησε μέχρι αργά... Σπουδαία ήταν όμως και η εμφάνιση των τοπικών καλλιτεχνών στο ποντιακό πρόγραμμα.

Την Κυριακή (22/7) το πρόγραμμα στο γήπεδο της Πατρίδας έχει... δυνατή Ποντιακή βραδιά με Αλέξη Παρχαρίδη, Γιώργο Σοφιαννίδη, Γιάννη Κουρτίδη και Κώστα Σιώπη...



























































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο