Βέροια: Η “Βασίλισσα του Βορρά” αλλάζει σελίδα – Γενική Συνέλευση και εκλογή αιρετής διοίκησης


Το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) στην Εληά πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση για την εκλογή αιρετής διοίκησης, μια διαδικασία που δεν είχε γίνει τα τελευταία 12 χρόνια.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο ΓΑΣ Βέροια έδωσε ραντεβού με το μέλλον του...

Τον συντονισμό, έκανε ο Μιχάλης Σακαλής. Ο κ. Σακαλής αναφέρθηκε λεπτομερώς στα πεπραγμένα της προσωρινής διοίκησης, τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε, ώστε η νέα Διοίκηση να βρει κάποια βάση. Έκανε εκτενή λόγο για την κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς επίσης και για το αγωνιστικό κομμάτι.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Ασλάνογλου, ο οποίος μίλησε για το μέλλον της ομάδας και τόνισε την σπουδαία θέληση επιχειρηματιών της πόλης να βοηθήσουν και να αναλάβουν την ομάδα.

Μετά τη διενέργεια των αρχαιρεσιών, το 9μελές Διοικητό Συμβούλιο που εκλέχτηκε αποτελείται από τους: Μπίκα Αχιλλέα, Μπίκα Κωνσταντίνο, Μεϊμαρίδη Στέλιο, Αποστολίδη Στέφανο, Νούλα Νικόλαο, Ασλανίδη Γιάννη, Κουτσιώνη Γιώργο, Διαμάντη Στέργιο και Ιωαννίδη Γιάννη.

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι: Σαρηγιαννίδης Στάθης, Σισμανίδης Κωνσταντίνος και Σισμανίδης Ιωάννης.

Την Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι: Δάνος Φιλιππίδης, Φιλάρετος Καζαντζίδης και Ζωχόπουλος Κωνσταντίνος. Αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής ορίστηκαν ο Τάκης Παπατζίκος και ο Γιώργος Γκασνάκης.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Παπανώτας και βοηθός προπονητή ο Νατσούρας Αντώνης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκινάει με γρήγορους ρυθμούς να “χτίσει” τη νέα ΒΕΡΟΙΑ, ευελπιστώντας να επανέλθει σύντομα στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο