5 ακόμα συμβουλές για να επιλέξεις σωστά στοιχηματική εταιρία


Όταν έρχεται η ώρα της επιλογής της στοιχηματικής εταιρίας στην οποία θα ρισκάρετε τα χρήματα σας, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη μερικούς παράγοντες έτσι ώστε να λάβετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα του site με τα πληρέστερα review για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα (bookmakers.gr) μας δίνει 5 βασικές συμβουλές για να παίζετε στο ίντερνετ με ασφάλεια.


1. Η ελάχιστη πρώτη κατάθεση
Η ελάχιστη κατάθεση που απαιτείται από μια στοιχηματική εταιρία για το άνοιγμα λογαριασμού σε αυτήν ποικίλλει. Κάποιες εταιρίες ορίζουν το ποσό της ελάχιστης πρώτης κατάθεσης στα 20€, ενώ άλλες στα 100€ ή ακόμη και περισσότερα.

2. Οι πρόσθετες επιλογές στοιχημάτων είναι πάντα σημαντικές
Κατά την επιλογή μιας στοιχηματικής εταιρίας, οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους κυρίως τα αθλητικά στοιχήματα. Υπάρχουν ωστόσο και πολλές εναλλακτικές επιλογές που δεν προσφέρονται από όλες τις εταιρίες.
Στις έξτρα αυτές αγορές περιλαμβάνονται τα δημοφιλή παιχνίδια καζίνο, οι αίθουσες πόκερ, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και τα παιχνίδια λοταρίας. Στα προσφερόμενα αυτά προϊόντα υπάρχει πάντα ορατή διαφορά μεταξύ των παρόχων και καλείστε να αποφασίσετε τι ακριβώς ψάχνετε προκειμένου να δεσμευτείτε σε μια στοιχηματική εταιρία.

3. Εξυπηρέτηση πελατών
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να παραμένετε σε αναμονή για 20 ή και περισσότερα λεπτά περιμένοντας τη λήψη βοήθειας για κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Πριν ανοίξετε ένα λογαριασμό, συνίσταται να συνομιλήσετε με τους υπεύθυνους της εταιρίας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος, είτε μέσω livechat έτσι ώστε να ελέγξετε τον απαιτούμενο χρόνο ανταπόκρισης από την εξυπηρέτηση πελατών.
Παράλληλα καλό θα είναι να ελέγξετε και τις γλώσσες στις οποίες πραγματοποιείται η επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα εξυπηρέτησης πελατών καθώς δεν είναι πάντα διαθέσιμη η μητρική σας γλώσσα.

4. Άμεση πληρωμή όταν κερδίζετε
Μπορεί όλα να λειτουργούν τέλεια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλήγουν στα χέρια σας τα χρήματα που ενδεχομένως να κερδίσετε. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε όλες τις μεθόδους πληρωμής, τις πιθανές προμήθειες καθώς και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ανάληψης. Αυτή τη στιγμή, οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι είναι μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών (Visa ή Mastercard) και μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών (SkrillNetellerPaysafecard).

5. Ευκολία στις καταθέσεις
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις περιπτώσεις των καταθέσεων καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό η στοιχηματική εταιρία που σκοπεύετε να εγγραφείτε να ανταποκρίνεται στις επιλογές κατάθεσης που εσείς προτιμάτε. Η συγκεκριμένη συναλλαγή γίνεται κυρίως μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών και είναι αποδεκτή από τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο