Γέμισαν το γήπεδο και ικανοποίησαν στο ακέραιο τον κόσμο Ε. Βιτάλη και Ν. Ζιώγαλας στην Πατρίδα


Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των διοργανωτών (και όχι μόνο) ότι η μουσική εκδήλωση με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα θα ήταν με την μαζικότερη προσέλευση σε κόσμο της φετινής χρονιάς και μία από τις μεγαλύτερες όλων των χρόνων. 

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (10/8/2018) στο γήπεδο της Πατρίδας, στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς". 

Επρόκειτο για μία εξαιρετική βραδιά, ποιοτική καλλιτεχνικά και τεχνικά, με όμορφα τραγούδια που μαζί ή ο καθένας ξεχωριστά ερμήνευαν και δεν άφησαν ούτε λεπτό τον κόσμο χωρίς ενδιαφέρον. 

Από Ελληνικό Ροκ μέχρι τσιφτετέλι και ζωναράδικο, οι Ελένη Βιτάλη και ο Νίκος Ζιώγαλας έγραψαν την δική τους "μουσική ιστορία" στα δρώμενα της Πατρίδας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ποντιακό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Ιντζεβίδη και τον Παύλο Καγκελίδη, φτάνοντας το γλέντι μέχρι πολύ αργά...


Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος δια του προέδρου του Αντώνη Καγκελίδη τίμησε τον παρόντα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Ημαθίας.  Κατά την βράβευση ο Αντώνης Καγκελίδης σημείωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ σε όλη την Ελλάδα και από τις πρώτες στην Ευρώπη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην στάση του Απόστολου Τζιτζικώστα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, έχοντας ξεκάθαρη θέση κατά οποιασδήποτε χρήσης του όρου "Μακεδονία".

Αντιφωνώντας ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε επαινετικά για τον Π.Σ. "Ευστάθιο Χωραφά" και το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί, ενώ μιλώντας για το θέμα της ονομασίας τόνισε ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική και ότι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. 

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά:












































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο