Η ανύπαρκτη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και οι 2-3 που "τραβάνε κουπί"


Σε μόνιμες... διακοπές είναι η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και μόνο 3-4 θα λέγαμε ότι σώζουν την... φήμη της (όση έχει τώρα πια).

Στην πρόσφατη συνεδρίαση, το απόγευμα της Δευτέρας (20/8) οι συνήθεις... δραστήριοι ανέλαβαν και πάλι, δηλαδή ο Αντώνης Καγκελίδης και ο Γιώργος Μελιόπουλος, ενώ ο τρίτος... συνήθης Αντώνης Μαρκούλης απουσίαζε από τη συνεδρίαση λόγων διακοπών.

Στους δραστήριους (και αυτούς που προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται από το απολεσθέν κύρος) προστέθηκε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, που φάνηκε γεμάτος όρεξη από το... καλημέρα.

Μπορεί οι φωτογραφίες με τα άδεια έδρανα της αντιπολίτευσης (που όσο πήγαινε άδειαζαν και περισσότερο) να δικαιολογηθεί από κάποιους λόγω... θέρους, ωστόσο και με την παρουσία τους οι περισσότεροι λάμπουν δια της... σιωπής τους.

Από την άλλη, με... εκκωφαντική σιωπή διάγουν τον πολιτικό τους βίο και πολλοί της πλειοψηφίας, πλην κάποιων... αναλαμπών, όταν θεωρούν ότι κυλά αργά η διαδικασία...

Οι δημότες θα πρέπει να σημειώσουν το γεγονός και να ξέρουν ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν πριν 4 χρόνια δεν τιμούν την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν...



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο