Ιδιαίτερα έντονη η βροχόπτωση στην Ημαθία - Δ. Νάουσας: Μέσα σε 3 ώρες έριξε όσο τη μισή χρονιά!


Από νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ημαθία ζει σπάνιες καταστάσεις, με τη νεροποντή να είναι ασταμάτητη και σε πολλές περιπτώσεις ραγδαία. 

Η νεροποντή δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Βέροια, με τα νερά να σχηματίζουν λίμνες σε δρόμους, ενώ αντίστοιχα προβλήματα σημειώνονται σε πολλά σημεία της υπόλοιπης Ημαθίας.

Στη Νάουσα, το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα έντονο, έγιναν πολλές πλημμύρες, μέχρι και πτώσεις βράχων στον δρόμο (δείτε σχετικά εδώ) και οι υπηρεσίες προσπαθούν όπως - όπως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Μάλιστα, σε ανακοίνωση του Δ. Νάουσας αναφέρεται:

Λόγω της πρωτοφανούς βροχόπτωσης που σημειώνεται από νωρίς το πρωί στο Δήμο Νάουσας (μέσα σε 3 ώρες σημειώθηκε το μισό της μέσης ετήσιας βροχόπτωσης), παρουσιάστηκαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τα οποία έχουν αποκατασταθεί πλήρως από τα συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑ Νάουσας, που συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή. 

Συνιστούμε στους δημότες να αποφεύγουν όσο είναι δυνατόν τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Για προβλήματα των δημοτών μας λόγω της βροχόπτωσης, που δεν αφορούν στην πυροσβεστική ή την ΔΕΗ, λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας των πολιτών: 2332 350 330

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο