Υπό βροχή αλλά με... πείσμα καλλιτεχνών και κοινού οι εκδηλώσεις των Φίλων Μονής Καλλίπετρας (βίντεο - φώτο)


Σε πείσμα στα σημεία του... καιρού και των... καιρών, ο Σύλλογος Φίλων Μονής Καλλίπετρας διοργάνωσε και φέτος τις καθιερωμένες πλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις στο γήπεδο της Ραχιάς, ρο βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018, με σκοπό την ενίσχυση της Μονής.


Στις εκδηλώσεις συμμετείχε αφιλοκερδώς ο λαϊκός τραγουδιστής Σώτης Βολάνης, καθώς και οι τραγουδιστές Χρήστος Λιβέρης (λαϊκό - παραδοσιακό τραγούδι) και Παύλος Καγκελίδης, ενώ έπαιξαν και οι μουσικοί (πάντα αφιλοκερδώς) Γιάννης Κωνσταντινίδης, Νίκος Γιατζόγλου, Σάκης Μπαγανάς, Σάκης Κώστας και Αντζελίνο.

Ο καιρός δημιούργησε πολλά προβλήματα, πολύς κόσμος ανέβηκε στην Ραχιά αλλά η ξαφνική νεροποντή απέτρεψε ακόμη περισσότερο κόσμο να προσέλθει. Επίσης, αν και έγινε απόπειρα να ξεκινήσει η εκδήλωση, νέα νεροποντή σταμάτησε και πάλι τους μουσικούς. 

Ωστόσο, ο Σώτης Βολάνης με... πείσμα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στη βροχή, η οποία μετά από λίγο σταμάτησε και όλοι οι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν διαδοχικά, δικαιώνοντας τον κόσμο που δεν το έβαλε κάτω και παρέμεινε στο γήπεδο της Ραχιάς, παρά τη βροχή. 


Την εκδήλωση παρουσίασε η Κατερίνα Μουλοπούλου, ενώ χαιρετισμό έκανε ο ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Παλαμάς Καλλιπετρίτης


Μεταξύ των παρουσιών που διακρίναμε ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και Θεόφιλος Κορωνάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παπαγιάννης, Γιώργος Κάκαρης και Μαρία Παπαϊωάννου, ο αρχιπύραρχος ε.α. Διονύσης Ντόβας και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης

Δείτε σχετικό βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη βραδιά:














































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο