Σε μία λωρίδα η κίνηση στην Εγνατία Οδό από Βέροια προς Κλειδί μέχρι τον Οκτώβριο


Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης αστοχιών στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τη Βέροια μέχρι το Κλειδί θα γίνουν τους επόμενους μήνες και για τον λόγο αυτό η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ενέκρινε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εν λόγω τμήμα. 

Συγκεκριμένα η απόφαση, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης αστοχιών του επιχώματος της Εγνατίας Οδού, από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Νησελίου, αποφασίζουμε: 

- Από έκδοση παρούσης έως 19-10-2018, τον αποκλεισμό του ερείσματος και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στο ανωτέρω τμήμα της Εγνατίας Οδού, στα πλαίσια εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης αστοχιών του επιχώματος, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση).

α) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα εφαρμόζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την τυποποιημένη και εγκεκριμένη σήμανση για κινητά εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων, σύμφωνα με την απόφαση ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/20-05/2011), σήμανση η οποία εγκρίθηκε προς εφαρμογή και από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

β) Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται, έκαστη ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών, με την ανατολή του ηλίου και θα απομακρύνεται με τη δύση του ηλίου από τον ανάδοχο του έργου «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», με μέριμνα της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

γ) Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κυκλοφορία των οχημάτων η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο