Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Κλειδίου 3-1


Την πρώτη της νίκη πέτυχε στο νέο πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για την 3η αγωνιστική, το απόγευμα του Σαββάτου 29/9/2018, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Κλειδίου με σκορ 3 - 1.


Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε καλά στην αναμέτρηση με πρώτη καλή στιγμή στο 7' όταν σε χτύπημα φάουλ του Αβετίδη απο πλάγια θέση πήγε στην πορεία της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, ο Δάμτσιος και στο απευθείας σουτ που δοκίμασε, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι . Η πίεση των παικτών του Κώστα Μουρτζίλα συνεχίστηκε και στο 19' πήρε το προβάδισμα, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων , έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ο Σουλιώτης Α. 

Ο αγώνας συνεχίστηκε με πρωτοβουλία των κινήσεων των γηπεδούχων και στο 23' ο Χατζηπαναγής απέκρουσε σωτήρια την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλιώτη Ι., έξω από την περιοχή. Στο 26' ο Κεχαγιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα των αμυντικών του Αστέρα και με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1 - 1 δίνοντας άλλο αέρα στην αναμέτρηση. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη περιοχή και στο 37' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σουλιώτη Ι. αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα . Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1 - 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Αστέρα να πιέζει ψηλά και στο 57' απείλησε με δυνατό σουτ του Ντόβα, από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

Η πίεση των παικτών του Κώστα Μουρτζίλα απέδωσε καρπούς στο 60' με πολύ καλό σουτ του Γκιλιόπουλου από πλάγια θέση από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πήγε στο απέναντι δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 1.

Στο 68' πολύ καλό δυνατό σουτ του Δάμτσιου έξω από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Χατζηπαναγής, ενώ στο 73' το σουτ του Γκιλιόπουλου έξω από την περιοχή, σε κενή εστία η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιριών συνέχεια στο 75' σε σουτ του Δάμτσιου η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών ενώ στο 78' στο σουτ που δοκίμασε ο Εμμανουηλίδης μέσα στην περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα με υπερένταση ο Χατζηπαναγής.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 85' με δυνατό σουτ του Ντόβα μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3 - 1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Τότσκας, Δάμτσιος, Μοσχόπουλος, Αβετίδης, Γκιλιόπουλος (90' Χασιώτης) , Χατζής, Εμμανουηλίδης, Κώτελης (55' Ντόβας), Σερασκιέρης (71' Βοργιατζίδης), Σουλιώτης Ι. (78' Ζούρας), Σουλιώτης Α.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ (Μπάμπης Πετρίδης): Χατζηπαναγής, Τούνης, Καϊμακαμίδης Α. , Καλυβιώτης, Γιαννακός Σπ., Γιαννακός Κ., Οικονομόπουλος, Καϊμακαμίδης Τ., Κέτι, Κεχαγιάς, Παναγιωτόπουλος (46' Περηφανόπουλος)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κωστούλης Κ. με βοηθούς τον κ. Αργυρίου Ε. και κ. Χαραλαμπίδη Κ.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο