Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας


ΔΤ από Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας: Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκπαίδευση των Ειδικών ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας κατά το χρονικό διάστημα από 29/08 έως και 05/09, από τον Ελληνικής καταγωγής  ιδρυτή της εταιρείας FOENIX Security με έδρα την Μελβούρνη της Αυστραλίας και Μέλος της Εταιρείας KAPAP ACADEMY Άγγελος ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΟΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στην Αυστραλία σε θέματα εκπαίδευσης στελεχών σωμάτων ασφαλείας έχοντας στο ενεργητικό του πλήθος αναγνωρισμένων τίτλων εκπαίδευσης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Υποστράτηγο ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αστυνόμο Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Σπυρίδων για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκπαίδευση, καθώς επίσης και τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Νομών Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, και Σερρών, όπως επίσης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο  για την παραχώρηση των χώρων εκπαίδευσης.

Η Ένωση μας πάντοτε υπέρμαχος του εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και πρωτοπόρος ως χορηγός υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα μέλη μας δηλώνουμε πως θα δράττουμε κάθε ευκαιρία με την οποία θα μπορούμε να παρέχουμε κάθε εφόδιο και μέσο προς την επίτευξη του σκοπού μας που είναι η κατάρτιση ενός άρτια εκπαιδευμένου Αστυνομικού.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης η ένωση μας απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Άγγελο Γιαννάκαρο με την ελπίδα πολύ σύντομα να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα και να επαναλάβουμε ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε ακόμα περισσότερους Αστυνομικούς της Ελληνικής Επικράτειας.



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο