ex-Αιρετικά: Μετά το... σχόλασμα του "γάμου" με τον Βοργιαζίδη "γλυκοκοιτάζει" Μαρκούλη ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δ. Βέροιας;


Αν στην ΝΔ, με τα τόσα... δυνατά στελέχη να υπάρχει δυστοκία για την εύρεση ενός υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Βέροιας, σκεφτείτε τι γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε όταν ήταν σε ανοδική πορεία δεν μπήκε στέλεχός του επικεφαλής (προτιμήθηκε ο Νίκος Μπέκης, που δεν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι πολιτικά απέναντι). 

Το βράδυ της Δευτέρας (24/9) έγινε μια σύσκεψη στα γραφεία της Ν.Ε. Ημαθίας του κόμματος για αυτό το θέμα, αλλά άκρη δεν βγήκε... Όπως λένε οι πληροφορίες θα γίνει τις επόμενες μέρες ανοιχτή συγκέντρωση με τη συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος, μπας και υπάρξει κάποια απόφαση. 

Όπως είναι σε πολλούς γνωστό (σε όσους δεν είναι, ευκαιρία να μαθευτεί) ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σκληρό... κόρτε στον σημερινό Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, που εξελίχθηκε σε αμφίπλευρο φλερτ και κατέληξε σε... αρραβωνιάσματα! Λίγο πριν τον... γάμο όμως η "νύφη" κάτι... έκανε (συλλαλητήρια και γενικά θέση για Σκοπιανό δηλαδή) και... σχόλασε ο γάμος!

Από εδώ και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθηθεί η μέθοδος... Χότζα με το κατουρημένο καρπούζι, που τελικά έπεισε τον εαυτό του ότι δεν το... κατούρησε, όταν βρέθηκε στην ανάγκη!

Δηλαδή, να επιλεχθεί η υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη, που το 2014 τους... ξίνιζε, αλλά τώρα τον... γλυκοκοιτάζουν, αφού έχει αποδείξει και πως είναι κοντά τους ιδεολογικά, αλλά και ως αιρετός τίμησε τον ρόλο του.

Παρακαλώ να μην εκληφθεί προσβλητική η παρομοίωση προς τον Αντώνη Μαρκούλη, στόχος του σχολίου είναι να αναδειχθεί η στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ! Άλλωστε, ο Αντώνης Μαρκούλης κατήλθε στις εκλογές μόνος και το ίδιο θα κάνει και το 2019, με ή χωρίς στήριξη, όπως αφήνει να εννοηθεί. Στην ουσία, αν υπάρξει στήριξη τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πάει στον Μαρκούλη και όχι ο Μαρκούλης στον ΣΥΡΙΖΑ (κατά τον... Μωάμεθ και το βουνό, αφού πιάσαμε τα... Ανατολίτικα!).

Κοντολογίς, αν και κυβέρνηση για 3,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, προσωπικότητες εκ των έσω για να ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου που να έχει ελπίδες και προοπτική δεν κατάφερε να αναδείξει. Οπότε, η μέθοδος της στήριξης θα τους βγάλει από την δύσκολη θέση. 

ΥΓ: Επειδή μαθαίνω ότι υπάρχουν ακόμη (ευτυχώς λίγες) νοοτροπίες του ΣΥΡΙΖΑ του 3% που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις συνεργασίες, θα πρότεινα να παραδειγματιστούν από τον ηγέτη της παράταξης, Αλέξη Τσίπρα, και να σκεφτούν ότι μπρος στο συμφέρον (κομματικό ή κοινό, αυτό είναι θέμα ατομικής ερμηνείας), είναι αποδεκτό να συνεργάζεσαι με άτομα εκτός χώρου, ακόμη και με τον... Καμμένο!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο