Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαλογητήριο - μάντρα στον δρόμο Πατρίδας - Αγ. Γεωργίου | Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα (βίντεο - φώτο)


Μόνο με υλικές ζημιές, όχι ιδιαίτερης αξίας, αν αναλογιστεί κανείς ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερες, σήμανε το τέλος της μεγάλης πυρκαγιές σε πλαστικές κλούβες σε διαλογητήριο - μάντρα αυτοκινήτων στο δρόμο μεταξύ Πατρίδας Βέροιας και Αγ. Γεωργίου, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Η πυρκαγιά έκαψε αρχικά πλαστικές κλούβες και χάρη στην παρέμβαση της πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε σε δεκάδες οχήματα που βρισκόταν στον ίδιο χώρο. Από την άλλη πλευρά, κάηκαν ξερόχορτα σε παρακείμενο χωράφι και υπήρξε ορατός κίνδυνος να επεκταθεί σε διπλανή επιχείρηση επεξεργασίας ξύλου, όπου τα πράγματα θα έφευγαν από κάθε έλεγχο. 

Στο σημείο επιχείρησαν πάνω από 5 οχήματα της Πυροσβεστικής, υπό τον συντονισμό του αντιπύραρχου Νικόλαου Παλαμούτη, ενώ συνέδραμαν υδροφόρες και σκαπτικά του Δήμου Βέροιας. Σημαντική ήταν η συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, καθώς η κίνηση στο σημείο ήταν αυξημένη και η... περιέργεια του κόσμου ήταν θέμα χρόνου να προκαλέσει ατύχημα, καθώς και παρακώλυση του έργου της Πυροσβεστικής. 

Βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν:
































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο