Και για τη Θεωρητική ΕΝΑ είναι το Φροντιστήριο


Απόλυτη ήταν για μια ακόμη χρονιά η επιτυχία του Φιλολογικού τμήματος του φροντιστηρίου ΕΝΑ. Με την ανακοίνωση των βάσεων μαθητές και καθηγητές του ΕΝΑ δρέψαμε τους καρπούς των κόπων μας. Σε ποσοστό πάνω από 80% οι μαθητές μας μπήκαν σε ΑΕΙ πρώτης επιλογής.

Στέργιο, Μαρία, Ελευθερία, Βλαδίμηρε, Μαριάνθη, Κωνσταντίνα,  Παρμενίων, Εριέττα, Τζένη, Ευαγγελία, Ντίνα, Γιώργο, Ελένη, Στέλλα, Θανάση και οι υπόλοιποι, αξίζετε ολόθερμα συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μας για καλή σταδιοδρομία και πρόοδο.

Το μυστικό; Σκληρή δουλειά και συστηματικό διάβασμα από τους μαθητές, διδασκαλία, καθοδήγηση και εξατομικευμένη μέριμνα από τους πολύπειρους καθηγητές κι ένα άρτια σχεδιασμένο και στοχευμένο πρόγραμμα σπουδών. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάζει ο υπεύθυνος του Φιλολογικού τμήματος του ΕΝΑ Πετρομελίδης Βασίλης με φροντιστηριακή εμπειρία 27 χρόνων ο οποίος διδάσκει προσωπικά σε όλα τα τμήματα της Θεωρητικής κατεύθυνσης.

Οι βάσεις της επιτυχίας βέβαια μπήκαν για τους περισσότερους από τη Β΄ Λυκείου αφού εμπιστεύτηκαν το σύστημα του ΕΝΑ ακολουθώντας μια προετοιμασία στοχοπροσηλωμένη στις Πανελλήνιες εξετάσεις, χωρίς περιττές ώρες και άσκοπα μαθήματα. Με πολλά διαγωνίσματα προσομοίωσης και χρονοπροσδιορισμένους στόχους, οι μαθητές μας κατέκτησαν σε βάθος την εξεταστέαύλη χωρίς άγχος και πανικό.

Στο ΕΝΑ παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε όλα τα μαθήματα, εξωδιδακτική υποστήριξη με ψυχολόγο (εδώ και 20 χρόνια), συμβουλευτική και επαγγελματικό προσανατολισμό και όλα αυτά, όπως επιτάσσουν οι καιροί, σε ιδιαίτερα προνομιακά δίδακτρα.

Στο ΕΝΑ γράψου για να γράψεις!!!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο