"Όργωσε" την Ημαθία κλιμάκιο της ΝΔ υπό τον Λ. Αυγενάκη - Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου για Μακεδονικό και τοπικές εκλογές


Στην Ημαθία περιόδευσε κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018. 

Η περιοδεία περιελάμβανε επισκέψεις σε όλους τους συνεταιρισμούς της Ημαθίας, εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Μητροπολίτη και Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και κομματική σύσκεψη στελεχών της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. 


Μαζί με τον κ. Αυγενάκη επισκέφθηκε την Ημαθία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκη Κατερίνα Μάρκου (το απόγευμα αναχώρησε και δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη και στην συγκέντρωση), ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας του κόμματος Αντώνης Σγαρδέλης.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στη Βέροια, τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και οι Γιάννης Κεφαλογιάννης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρθηκαν επιγραμματικά σε θέσεις της ΝΔ για το αγροτικό και άλλους τομείς, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Όπως τονίστηκε, τα προβλήματα με την υλοποίηση των σταδίων της συμφωνίας ήδη δημιουργούν προβλήματα και σημειώθηκε με έμφαση ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την κύρωση της συμφωνίας από την ελληνική βουλή αν έρθει πριν τις εκλογές και δεν θα την φέρει καν προς συζήτηση αν ο χρόνος είναι μετά τις εκλογές, οι οποίες - όπως ανέφεραν - θα αναδείξουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφορικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο γραμματέας της ΝΔ τόνισε ότι δεν θα δοθούν χρίσματα από το κόμμα και ήδη Επιτροπή του κόμματος, υπό την προεδρία του, εξετάζει κατά περίπτωση τους ήδη αιρετούς και στη συνέχεια τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο να είναι στελέχη του κόμματος, αλλά να έχουν ρεύμα στην κοινωνία και να μπορούν με αποφασιστικότητα να εργαστούν για το καλό των τοπικών κοινωνιών. 

Στην, μάλλον ρητορική, ερώτηση του InVeria.gr, αν στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας η ΝΔ θα στηρίξει αυτή τη φορά την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Αυγενάκης ήταν σαφέστατα θετικός. 

Τη συνέντευξη Τυπου συντόνισε η υπεύθυνη Τύπου τη ΝΟΔΕ Συρμούλα Τζήμα και χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, ο οποίος καλωσόρισε το κλιμάκιο της ΝΔ στην Ημαθία, αλλά παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας που του συμπαραστάθηκαν στην πρόσφατη δυσάρεστη οικογενειακή στιγμή, στον θάνατο του πατέρα του. 


Στην σύσκεψη που ακολούθησε, συμμετείχαν πολλά στελέχη της ΝΔ, από κάθε γωνιά της Ημαθίας. Μεταξύ άλλων, διακρίναμε τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, τους πρώην βουλευτές Μιχάλη Χαλκίδη, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Γεωργία Μπατσαρά, τους πολιτευτές Τάσο Μπαρτζώκα και Αποστολο Εμμανουηλίδη, περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κ.α.


















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο