Συνάντηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για τα προγράμματα ERASMUS+ ΚΑ2 στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26/9/18, στη βιβλιοθήκη του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας η πρώτη συνάντηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών σχετικά με τα τέσσερα (4) προγράμματα Erasmus+ΚΑ2 που θα υλοποιηθούν από το σχολείο με την υποστήριξη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμμετοχή υπήρξε μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Γονείς και μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενημέρωση από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των προγραμμάτων.

Τα ευρωπαϊκά αυτά προγράμματα, που θα αφορούν στη Δημοκρατία και την Αειφορία, το Νερό και τη Διαχείρισή του, τις Φυσικές Επιστήμες αλλά και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με άλλα ευρωπαϊκά σχολεία από  τις παρακάτω χώρες: Γερμανία, Ρουμανία, Τουρκία, Ισπανία, Πολωνία, Δανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Λετονία, Εσθονία, Φινλανδία και Γαλλία! 

Τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό να φέρουν σε πέρας τη σημαντική αυτή «πρόκληση» τα επόμενα δύο χρόνια και υποσχέθηκαν να εκπροσωπήσουν επάξια τόσο το 5ο ΓΕ.Λ. όσο και την Ελλάδα στους Ευρωπαίους εταίρους.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο