Στη Βέροια βρέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης


«Καλούμε τους πολίτες της Βέροιας να μας εμπιστευθούν για μια καινούργια Ελλάδα» μετέφερε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Βέροια, συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας,  Σάκη Αποστολόπουλο και Δέσποινα Ανδρεάδου.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης, η Λαϊκή Ενότητα έχει δώσει δείγματα ότι είναι μπροστά και δίνει μάχη για τη χώρα κι έχει τέσσερις μεγάλες προτεραιότητες. «Πρώτον, τη δημοκρατία. Η Ελλάδα δεν έχει βούληση και θέληση. Απαιτούμε Συντακτική Συνέλευση, η οποία θα αλλάξει το Σύνταγμα με συμμετοχική δημοκρατία. Δεύτερον, η εθνική ανεξαρτησία. Η χώρα σήμερα είναι κατεχόμενη. Εμείς δεν θέλουμε τέτοια Ελλάδα, αλλά μία πραγματικά κυρίαρχη, ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα με πολυδιάστατη πολιτική. Τρίτον, η παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας. Η παραγωγική βάση συνεχώς φθίνει και παρακμάζει. Δεν έχουμε μέλλον. Τέλος, στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η κοινωνική δικαιοσύνη. Θα βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την κατάσταση, στην διαπλοκή και στην μεγαλοαστική τάξη που ελέγχει τη χώρα».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας αναφέρθηκε και σε δύο μεγάλα θέματα. Αρχικά, στο θέμα των πληστειριασμών. Όπως τόνισε, «Είμαστε, όπως λένε, στη μεταμνημονιακή εποχή, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι ακόμη πιο άδικη κι επιθετική για την κοινωνία. Εμείς είμαστε οι μόνοι που αγωνιζόμαστε και δίνουμε μάχη κάθε φορά με τα ΜΑΤ για τους πληστειριασμούς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί έχει αποτέλεσμα. Έχουμε σώσει χιλιάδες σπίτια».

Όσον αφορά στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, ο ίδιος χαρακτήρισε την κατάσταση απαράδεκτη, λέγοντας ότι δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά μένουν καθημερινά χωρίς ρεύμα, με τα «ραβασάκια» της ΔΕΗ να στέλνονται σε σπίτια κι επαγγελματίες. Τέλος, όπως είπε, η ΛΑΕ ζητάει περίοδο χάριτος για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των λογαριασμών.

Έλλη Πολάκη - laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο