Στην ACD CASTELVETRO Di MODENA υπέγραψε ο Βεροιώτης Αλέξανδρος Ιακωβίδης


Από την Κ17 και στη συνέχεια την Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο Ιταλικό ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Eccellenza (5η κατηγορία), στην ομάδα CASTELVETRO Di MODENA ο 18χρονος, Αλέξανδρος Ιακωβίδης, που υπέγραψε με το σύλλογο στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Αλέξανδρος Ιακωβίδης μέχρι το 2014 ήταν στο «Μακεδόνα» Βέροιας, την περίοδο 2013-2014 μετά από πρόταση του υπεύθυνου ταλέντων του ΠΑΟΚ, κλήθηκε και δοκιμάστηκε στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ. Την περίοδο αυτή μοίραζε τις προπονήσεις, αφού κάθε Δευτέρα τουλάχιστον ήταν στην ομάδα της Θεσ/νικης.

Την περίοδο 2014-2015 εντάχθηκε μετά από πρόσκληση, στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βέροια και συνέχισε ως βασικός στην Ομάδα της Κ20 (όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 15,5 ετών).

Τον Αύγουστο του 2017, ζήτησε και αποδεσμεύτηκε με κοινή συμφωνία από την ΠΑΕ Βέροια, αφού αποφάσισε να μετακομίσει στην Ιταλία για σπουδές στο πανεπιστήμιο της Μόντενα (Unimore-University of Modena and Reggio Emilia), όπου εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (Civil and Environmental Engineering-Department of Engineering "Enzo Ferrari"). Εκεί δοκίμασε την εμπειρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου και αμέσως δέχθηκε πρόταση για δοκιμαστικό από την ομάδα ACD CASTELVETRO Di MODENA (την περίοδο 2017-2018 αγωνιζόταν στη Serie D και σήμερα συμμετέχουν στο ρόστερ της 7 ξένοι ποδοσφαιριστές από Αργεντινή, Γαλλία, Σενεγάλη, Κροατία και Ελλάδα (Αλέξανδρος)

Το δοκιμαστικό κατέληξε σε επίσημη πρόταση για συμβόλαιο που υπογράφθηκε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αφού συνδυάζει πανεπιστημιακές σπουδές και ποδόσφαιρο μαζί.

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο