Στην εφημ. "Παραπολιτικά" η δράση και τα... τετ α τετ του Τάσου Μπαρτζώκα με Αυγενάκη και Μάρκου


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίσκεψη Αυγενάκη και κλιμακίου τη ΝΔ στην Ημαθία, την περασμένη εβδομάδα, δείχνουν πανελλαδικής κυκλοφορίας μέσα, όπως η εφημερίδα "Παραπολιτικά". 

Μάλιστα, σε πρόσφατο σχόλιο γίνεται ιδιαίτερος λόγος για τον πολιτευτή της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα, που - κατά κοινή ομολογία - αποτελεί από τα πλέον "μαχητικά" στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία, με συνεχείς παρεμβάσεις, για τις οποίες μάλιστα πολλές φορές γίνεται δέκτης πυρών από πρωτοκλασάτα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνοντας σχεδόν αποκλειστικά το φορτίο της αντιπολίτευσης στην Ημαθία. 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο σχόλιο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:


Κατερίνα Μάρκου και Λευτέρης Αυγενάκης είναι τα πρόσωπα που… πολυφωτογραφήθηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Ημαθία. Ο λόγος είναι ότι η Κατερίνα Μάρκου πρωταγωνιστούσε σε ένα… τοπικό σενάριο ότι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Ημαθία. Φαίνεται ότι το σενάριο αυτό δεν ισχύει και πολλά πράγματα διευκρινίστηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Ημαθία την περασμένη εβδομάδα.

Στα τετ-α-τετ της συγκεκριμένης επίσκεψης ξεχωρίζει αυτό της Κατερίνας Μάρκου με τον πολιτευτή της ΝΔ Τάσο Μπαρτζώκα, ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία. Εκλογές έρχονται και θα είχαν... πολλά να πουν. 

Ο νεαρός δικηγόρος που έχει αναπτύξει έντονη δράση σε όλο το Νομό και αποτελεί έναν από τους δυνατούς κρίκους της ΝΔ στην περιοχή, είχε συνομιλία και με τον Γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.     

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο