Τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου Μ. Χριστοδουλάκης και Β. Έξαρχος από το ΚΙΝ.ΑΛ. (βίντεο)


Τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής παρουσίασαν στη Βέροια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο της πόλης το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Διευθυντής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Έξαρχος.

Επιπλέον, ερωτηθείς από το InVeria.gr, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης και στήριξης των υποψηφιοτήτων σε επίπεδο Περιφερειών, ενώ έως τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της ίδιας διαδικασίας σε επίπεδο Δήμων, τουλάχιστον σε πρωτεύουσες νομών και δήμους άνω των 40.000 κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη των δύο στελεχών του Κινήματος Αλλαγής έγινε στο πλαίσιο περιοδειών που γίνονται σε όλη την Β. Ελλάδα, με αφορμή την ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά το απόγευμα της Δευτέρας (10/9) στην ΔΕΘ.

Δείτε βίντεο με τις τοποθετήσεις και την απάντηση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο