Αυτά είπε στην επιστολή παραίτησής του ο Άγγελος Τόλκας


Την επιστολή παραίτησής του από την θέση του Γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ και από μέλος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων τοπικών εκλογών, που απέστειλε στον Γραμματέα της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο ημαθιώτης πρώην βουλευτής Άγγελος Τόλκας

Στην επιστολή εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του, δηλώνοντας απογοητευμένος από σειρά γεγονότων που έγιναν στο παρασκήνιο σχετικά με την ανάδειξη υποψηφίου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ. 

Η επιστολή παραίτησης του Άγγελου Τόλκα:

Σύντροφε Γραμματέα,

Η έως τώρα πολιτική πορεία μου στους κόλπους της δημοκρατικής παράταξης αποδεικνύει πως προτεραιότητά μου αποτελεί η πολιτική, η θεσμική λειτουργία και η δουλειά στο προσκήνιο με ενότητα και πολυφωνία. Με αυτές τις αξίες αδιαπραγμάτευτες υπηρέτησα τον πολιτικό χώρο μας, το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, από τις θέσεις του Γραμματέα Παιδείας και Γραμματέα Αυτοδιοίκησης με στόχο να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή ξανά. Ευθύνη όλων μας είναι να ακολουθούμε στρατηγικές που ενισχύουν την δυναμική και κάνουν ευδιάκριτο το πολιτικό στίγμα του Κινήματος Αλλαγής.
Με μεγάλη μου απογοήτευση, μια σειρά γεγονότων, που εξήγησα δημόσια κατά τη θεσμική διαδικασία της Θεσσαλονίκης στις 6/10/2018, καθιστούν αδύνατο να συνεχίσω το παραπάνω έργο. 
Όπως σας έχω ήδη προαναγγείλει, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων των τοπικών εκλογών. 
Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τις αρχές και ιδέες του χώρου μας, την ανανέωση και την ενίσχυση της πολιτικής. 
Σας ευχαριστώ για την έως σήμερα συνεργασία.

Συντροφικά,
Άγγελος Τόλκας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο