14 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δ. Βέροιας ο Παύλος Παυλίδης


Συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δ. Βέροιας, παραχώρησε το πρωί της Κυριακής (14/10/2018) ο Παύλος Παυλίδης

Ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος των Αστικών Βέροιας πλαισιώθηκε μόνο από την οικογένειά του στη συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ", στον οποίο είναι επικεφαλής και θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Βέροιας. 

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλίδης, ο συνδυασμός είναι υπερκομματικός, ανεξάρτητος, ανοιχτός σε ανθρώπους και ιδέες, με μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου Βέροιας, της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων. 

Επίσης, ενημέρωσε για την λειτουργία site του συνδυασμού (www.sindimotes.gr), όπου σταδιακά θα αναρτώνται οι θέσεις του συνδυασμού και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν. 


Απαντώντας σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σημερινό πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, ο οποίος προ ημερών στο Δημοτικό Συμβούλιο κάλεσε τον Παύλο Παυλίδη σε δημόσιο διάλογο για τα πεπραγμένα των διοικήσεών του, αλλά και προ λίγων μηνών κατέθεσε φάκελο στον εισαγγελέα με μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την περίοδο διοίκησης Παυλίδη. Ο κ. Παυλίδης σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα λόγια και τις πράξεις ενός ατόμου που ο ίδιος βοήθησε να βρει μεροκάματο για 2,5 χρόνια, όταν τον έβαλαν να διαχειρίζεται τις αμμοληψίες στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας και στη συνέχεια μπήκε στην ΔΕΥΑΒ για να μοιράζει λογαριασμούς. Επίσης, ο κ. Παυλίδης πέταξε και μία "βόμβα" για το θέμα, σημειώνοντας ότι περιμένουν στοιχεία από την ΔΕΥΑΒ για να πουν και επίσημα ότι είχε οριστεί ένα διάστημα η αδερφή του Στέργιου Διαμάντη στο πόστο της διανομής των λογαριασμών, αλλά την δουλειά την έκανε ο ίδιος. 
Βίντεο: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΚ. Σαμανίδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια