16 Οκτωβρίου 2018

Αποκλειστική συνέντευξη (πρώτη εκτός Θεσσαλονίκης) στα "Λαϊκά και Αιρετικά" από τον υπ. Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Χρ. Παπαστεργίου


Την πρώτη συνέντευξη σε ραδιόφωνο εκτός Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, την Δευτέρα (15/10) στον ΑΚΟΥ 99,6 και στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά", με τους Νίκο Βουδούρη (του... InVeria.gr βεβαίως) και Ζήση Μ. Πατσίκα (του... "Λαού").

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, γιατρός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, μίλησε για τους στόχους της παράταξης, αλλά απάντησε και για το θέμα με την υποψηφιότητα του Άγγελου Τόλκα. 

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ του ιδίου και του Άγγελου Τόλκα και μάλιστα τον ευχαρίστησε δημόσια μέσω της εκπομπής για τη στάση του. Την άποψη αυτή επιβεβαίωσε και ο Άγγελος Τόλκας, σε τυχαία συνάντηση που είχαμε και τον ρωτήσαμε σχετικά. 

Τους επόμενους μήνες, λοιπόν, οι πολίτες της Ημαθίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Χρήστο Παπαστεργίου, μετά την πρώτη (και παρθενική του εκτός Θεσσαλονίκης) γνωριμία και επαφή μέσω της συχνότητας του AKOY 99,6.

(σχετικά με την εκπομπή της Δευτέρας και το ηχητικό της συνέντευξης εδώ)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροιαfb ver

ejp565h8x25u9zjfrimmbmaca15y0l