Εκτός ΒΕΡΟΙΑΣ ο προπονητής της Νίκος Παπανώτας


Την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανώτα ανακοίνωσε η ΒΕΡΟΙΑ. 

Η αλλαγή προπονητή έρχεται λίγες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών και η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Παπανώτα. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να τον ευχαριστήσουμε για την τρίμηνη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.


Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Νίκος Παπανώτας έκανε την ακόλουθη δήλωση (πηγή από kerkidasport.gr):

"Όταν στις 30-7-2018 κλήθηκα να ηγηθώ της προσπάθειας αναδόμησης της ομάδος μας, ο στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση ήταν να χτιστεί μια υγιής ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ, πάνω σε στέρεες βάσεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια, με συγκεκριμένο οικονομικό προγραμματισμό για την πρώτη  χρονιά.

Τροχοπέδη στην προσπάθεια μας ήταν η καθυστερημένη σύσταση της, με αποτέλεσμα παίκτες από την Ημαθία αλλά και κάποιοι έμπειροι να έχουν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες.

Παρόλο που η ομάδα θεμελιώθηκε από το μηδέν, είχε πολύ καλή δομή με εξαιρετικές σχέσεις αγωνιστικές και μη, εις γνώση πάντα της διοίκησης και πάνω στον στόχο που είχε θέσει.

Παραμονές του πρωταθλήματος μου ανακοινώθηκε ότι ο στόχος αλλάζει και θα πρέπει σαν ΒΕΡΟΙΑ που είμαστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Συμφώνησα μαζί τους αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Γ εθνικής και ξέροντας τα αδύνατα σημεία της ομάδος μας, εισηγήθηκα να έρθουν 4-5 έμπειροι παίκτες ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πρωταθλητισμού, γιατί δεν μπορείς με μαύρο σιτάρι να βγάλεις άσπρο ψωμί. Οι παίκτες τελικά  σε αυτό το διάστημα δεν αποκτήθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας, εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν (ηθική & υλική).

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την συνειδητή τους προσπάθεια, τα  Μ.Μ.Ε της Ημαθίας για την στήριξη τους, τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τους στυλοβάτες αυτής, τον Αλέξανδρο Βεργώνη και τον Στέλιο Μαραγκό που έβαλαν το λιθαράκι τους στη δημιουργία αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τέλος τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη που δείξανε σε όλους μας.

Τους προτρέπω να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι με υπομονή και δουλειά αυτή η ομάδα θα κάνει και πάλι περήφανη την πόλη μας".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο