Επίσημη στήριξη της ΝΔ για την υποψηφιότητα Γ. Μπατσαρά στο Δ. Βέροιας


Την επίσημη στήριξη της ΝΟΔΕ Ημαθίας και της ΝΔ έχει η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά για την διεκδίκηση του Δ. Βέροιας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 ύστερα από συνεδρίαση της  ΝΟΔΕ Ημαθίας , τα μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα την καθολική στήριξη της Γεωργίας Μπατσαρά ως υποψήφιας Δημάρχου για τον Δήμο Βέροιας.

Η Γεωργία Μπατσαρά, η οποία έλαβε την στήριξη και από την αρμόδια κεντρική επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Νικήτα Κακλαμάνη, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Νομού Ημαθίας, με πλούσια δράση στα  κοινοβουλευτικά έδρανα, στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό και στον επαγγελματικό στίβο.

Διετέλεσε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ημαθίας την κοινοβουλευτική περίοδο 2012-2014 επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά με έντονη δραστηριοποίηση στην επιτροπή Παιδείας και Μορφωτικών Υποθέσεων, όπως και σε πολλές άλλες επιτροπές. Επίσης διετέλεσε διαδοχικά, Περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας, Αντινομάρχης Παιδείας, προϊσταμένη του Β΄ γραφείου της Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας στη Νάουσα, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας, Αιρετή εκπρόσωπος του κλάδου των Καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Νομού Ημαθίας και επί πολλά έτη καθηγήτρια μαθηματικός υπηρετώντας στο Υπουργείο Παιδείας, σε σχολεία του νομού Ημαθίας και σε ελληνικά σχολεία της Γερμανίας.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας, στηρίζουν την Γεωργία Μπατσαρά και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου της λήψης των ηνίων του Δήμου Βέροιας.  

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΠΑΝΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο