14 Οκτωβρίου 2018

Handball: Νίκησε τον Άρη Νικαίας ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας


Παίζοντας με δύο “πρόσωπα” ο Φίλιππος Βέροιας χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να επικρατήσει καθαρά επί του Άρη Νίκαιας με 29-22.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο με μια μέτρια απόδοση με συνέπεια να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 12-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν σαν… Φίλιππος, κάλυψαν την σε βάρος τους διαφορά, πήραν κεφάλι στο σκορ και στη συνέχεια μια διαφορά η οποία έφτασε τα επτά γκολ με τον ήχο της κόρνας της λήξης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Φίλιππος ξεκίνησε μουδιασμένα, σημείωσε το πρώτο γκολ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε μια απόδοση που φυσιολογικά τον έφερνε πίσω στο σκορ απέναντι σε έναν μαχητικό Άρη Νίκαιας.

Στο β’ ημίχρονο η απόδοση του Φιλίππου ανέβηκε κατακόρυφα με τον Στήβ Παπαδόπουλο με διάθεση εφήβου να συμπαρασέρνει τους νεαρούς συμπαίκτες του σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό που ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Κανένας παίκτης του Φιλίππου δεν υστέρησε στο β’ ημίχρονο, αντίθετα όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σημαντική νίκη.

Οι Συνθέσεις:

Φίλιππος Βέροιας (Γιούπης, Πρωτογέρης): Τζίμπουλας, Ταραμονλής, Παντελίδης, Τσούλος, Χαραλαμπίδης (1), Καλλιαρίδης, Παπαδόπουλος (5), Τσαμουρίδης (1), Τριανταφυλλίδης Δ. (1), Κωστακίδης (5), Αποστολίδης (6), Κουκουτσίδης (3), Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσοφλου, Τριανταφυλλίδης Α. (7).

Άρης Νίκαιας (Μελετάκος): Λαδάκης (6), Αθανασίου (1), Βλάχος (1), Μελετάκος Γ. (2), Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μελετάκος Δ. (5), Χρηματόπουλος, Πετράκος, Καμπουράκης, Ταβλαρίδης, Χάρμπης, Μιμίκος (3), Χουρσουντιαν (4), Αμανατίδης, Βλαχοθανάσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Καλαϊτζίδης - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος (με σταυρό)


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Στ. Καλπάκης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Θ. Σιδηρόπουλος - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Σπ. Δανέλλης - Υπ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Προσωπικό στην βιομηχανία Alexander


Γ. Κάκαρης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Μπέλλας Κρέας


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Easy Education

Tsiflidis Security