Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση "MEAT & GRILL DAYS 2018" 10 - 12 Νοεμβρίου 2018


ΔΤ: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, συμμετέχοντας στις τρείς (3) παράλληλες Διεθνείς Εκθέσεις: 

την 6η διοργάνωση της έκθεσης για το κρέας και τα προϊόντα του, με τίτλο "MEAT & GRILL DAYS 2018", την 5η έκθεση για τη γαλακτοκομία και τυροκομία με τίτλο "DAIRY EXPO 2018" και την 3η έκθεση για τα κατεψυγμένα τρόφιμα, την "FROZEN FOOD 2018", που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2016, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 25.000 επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και 200 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στην Αθήνα το 3μερο της έκθεσης. Για τη φετινή διοργάνωση οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές και αναμένεται να ξεπεράσουν οι συμμετοχές τις 250 εταιρείες, ενώ αναμένονται περισσότερες από 30.000 επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην 3πλη διοργάνωση της έκθεσης πραγματοποιούνται πλήθος εκδηλώσεων και ημερίδων, οι οποίες δίνουν προστιθέμενη αξία στην έκθεση και στους επισκέπτες.

Οι κατηγορίες προϊόντων που μπορούν να συμπεριληφθούν στις τρεις (3) παράλληλες εκθέσεις είναι:
Προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, παραδοσιακά κρεατοσκευάσματα,
Τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γιαούρτια, κρέμες, αυγά, παγωτά
Ελληνικές φάρμες εκτροφής ζώων, για εμπορία κρέατος και πουλερικών
Μπαχαρικά, μυρωδικά, βότανα, σάλτσες, dressings
Κατεψυγμένα τρόφιμα : θαλασσινά, πίτες, λαχανικά, φρούτα & έτοιμα γεύματα
Ζυμαρικά, παραδοσιακές πίτες, παξιμάδια, έλαια

Η Π.Κ.Μ. έχει προβεί σε ενοικίαση χώρου 125 τ.μ., με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας μας. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται οι εξής υπηρεσίες:

Ενοίκιο χώρου
Κατασκευή περιπτέρου με εξοπλισμό (πάγκος, τραπέζι, καρέκλες, ράφια) σε επαρκή αριθμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των συμμετεχόντων
Διαχωριστικά πάνελ μελαμίνης
Μοκέτα
Φωτισμός και παροχή ρεύματος στα περίπτερα
Επιγραφή με επωνυμία εκθέτη, σήμανση, γραφικά, εκτυπώσεις
Αποθήκη κοινόχρηστη
250 δωρεάν προσκλήσεις ανά εκθέτη
Εγγραφή στον κατάλογο εκθετών
Parking εκθετών
Καθημερινός καθαρισμός περιπτέρου
Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις
Συνεργείο παλετοφόρων και ανυψωτικών για τη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων
Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών για την επίσκεψη στο περίπτερο της ΠΚΜ με οργάνωση προκαθορισμένων B2B συναντήσεων

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στις τρεις (3) παράλληλες εκθέσεις, όσες  επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας  Ημαθίας  επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. ( σε ξεχωριστό stand 8,75 τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος και 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο